
Bezglutenowe babeczki z nadzieniem czekoladowym COCOA CUPCAKE|Gluten Free Life|

Opis
Bezglutenowe babeczki z nadzieniem czekoladowym COCOA CUPCAKE
Składniki: Ciasto biszkoptowe (85%): Jaja, cukier, skrobie (ryżowa, kukurydziana, ziemniaczana), olej roślinny (rzepakowy), mąka ryżowa, substancja utrzymująca wilgoć: glicerol; błonnik ziemniaczany, kakao (1,5%), substancje zagęszczające: guma guar, guma ksantanowa; emulgatory: mono – i diglicerydy kwasów tłuszczowych; substancja spulchniająca: węglany sodu. Nadzienie czekoladowe 15%: cukier,nieutwardzone tłuszcze roślinne (sojowy, rzepakowy, słonecznikowy, kukurydziany w różnych proporcjach), kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, czekolada 10% (cukier, miazga kakaowa, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu), emulgatory: lecytyny; naturalny aromat waniliowy.
- doskonała propozycja na deser lub słodką przekąskę
- miękkie i wilgotne - rozpływają się w ustach
- pojedynczo pakowane, można zabrać je ze sobą wszędzie i w każdej chwili cieszyć się kakaową babeczką z pysznym, czekoladowym nadzieniem
Wartość odżywcza w 100 g:
Wartość energetyczna: 2079kJ/ 499kcal
Tłuszcz: 32g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,8 g
Węglowodany: 46g
w tym cukry: 30g
Błonnik: 2,9g
Białko: 5,3g
Sól: 0,16g
Masa netto: 210 g
Okres przydatności do spożycia: 3 miesiące
Koszty dostawy
Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności
Opinie o produkcie (0)
